SPECIALITATI

CARDIOLOGIE

CARDIOLOGIE

Cand ati fost supus ultima data unui control cardiologic? Este recomandat sa efectuati un astfel de control cel putin o data pe an. In cadrul clinicilor Life Med, departamentul de cardiologie va va asigura o diagnosticare corecta si rapida a oricarei cardiopatii, cat si diagnosticarea si tratamentul complicatilor medicale la pacientii cardiaci. In acest sens veti fi supusi unor interventii neinvazive – electrocardiograma si ecocardiografie  .

ENDOCRINOLOGIE

ENDOCRINOLOGIE

Endocrinologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticarea si tratamentul afectiunilor sistemului endocrin. In cadrul clinicilor Life Med, departamentul de Endocrinologie va va asigura prin profesionalismul medicilor sai specialisti atat investigatii clinice cat si investigatii paraclinice. Complexitatea afectiunilor glandelor endocrine determina necesitatea efectuarii unor analize de laborator specifice si a unor investigatii radiologice, pentru a oferi pacientilor o acuratete a diagnosticului. Departamentului de Endocrinologie din cadrul clinicilor Life Med, aceste investigatii va stau la dispozitie.

PEDIATRIE

PEDIATRIE

Alege ce este mai bun pentru copilul tau! In cadrul departamentului nostru de pediatrie, copilul tau se va simti ca la un loc de joaca. Facem tot ce ne sta in putinta, pentru a crea pentru copilul tau o atmosfera prietenoasa pentru ca experienta copilului tau in clinicile Life Med sa fie una placuta. Pe langa echipamentul de ultima ora cu care este dotat departamentul de pediatrie, medicii nostrii specialisti va vor intampina cu caldura si zambete..

OFTALMOLOGIE

OFTALMOLOGIE

Departamentele de oftalmologie din cadrul Clinicilor Life Med, sunt dotate cu echipamente moderne de ultima tehnologie. Va punem la dispozitie o gama variata de servicii medicale oftalmologice, la standarde internationale. Consultatiile de oftalmologie din cadrul clinicilor noastre sunt efectuate de catre medici cu o bogata experienta si pregatire profesionala..

SPECIALITATI

PSIHIATRIE

PSIHIATRIE

Tulburarile psihice pot afecta persoane indiferent de varsta, cultura sau statut. Afectiunile psihice nu sunt rezultatul slabiciunii personale, al lipsei de caracter sau al unei educatii proaste. Tulburarile psihice sunt tratabile. Majoritatea persoanelor afectate de o tulburare psihica pot experimenta ameliorarea simptomelor participand in mod activ la un plan de tratament individualizat.Medicii nostri specialisti va asteapta in cadrul departamentului de psihiatrie..

GINECOLOGIE

GINECOLOGIE

Cand ati facut ultima data un control ginecologic? Odata cu aparitia ciclului menstrual si cu inceputul transformarilor legate de pubertate, adolescentele trebuie sa beneficieze de vizita la ginecologie. Chiar daca nu au avut contact sexual, ele au cu siguranta intrebari in legatura cu sexualitatea lor, cu felul in care trupul li se schimba cu fiecare zi. Cand o femeie devine activa din punct de vedere sexual, este recomandat sa va faca testului Babes-Papanicolau anual pana la varsta de 30 de ani. Dupa ce depasiti aceasta varsta si ati avut deja 3 teste consecutive cu rezultate normale, puteti face consultatia din 3 in 3 ani. Testul Babes-Papanicolau are rolul de a depista cancerul de col uterin. Efectuarea cu regularitate a testului inseamna descoperirea precoce a acestei afectiuni si, in consecinta, sanse mult mai bune in tratarea ei cu succes. Consultul ginecologic, este un pas obligatoriu in existenta femeii. Un consult in cadrul departamentului de ginecologie va insemna, in general, un examen al pelvisului, recoltarea pentru testul Babes-Papanicolau si analiza secretiei. Medicii nostri specialisti ca asteapta in cadrul clinicilor Life Med, departamentul de ginocologie fiind dotat cu echipamente de ultima ora..

DERMATOLOGIE

DERMATOLOGIE

In cadrul departamentului de dermatologie, specialistii nostri pot diagnostica afectiuni cutanate, va pot oferi un sfat privind starea de sanatate a pielii, parului si unghiilor dumneavoastra si se fac tratamente specializate cu tehnica moderna. Avem in dotare toate echipamentele necesare in terapia dermatologica..

ORL

ORL

Oto-Rino-Laringologia este o specialitate consacrata studiului diagnosticului si tratamentului medico-chirurgical a maladiilor nasului, gatului ( faringe si laringe) si a urechilor. Departamentul ORL din cadrul Clinicilor Life Med, va asteapta cu aparatura moderna si personal specializat..

Doriti o programare online?

Completati formularul de mai jos, si va vom contacta noi in vederea stabiliri unei programari.
PROGRAMARE ONLINE